this is what our customers think

Here you can find reviews of our customers. We would like you to leave your own message here! We also love a tweet or a Facebook like of course, or a review on your own blog or website.

Of course, we make mistakes just like anyone else. Should you be unsatisfied about anything, please let us know in an e-mail. Then we can do something about it!

You can also find reviews on our Etsy page.

Comments: 37
  • #37

    Jenny Baldwin (Tuesday, 16 May 2017 16:03)

    Just received my case for my Asus Chromebook - I love it! Great product, excellent service. Thank you.

  • #36

    Marie (Friday, 17 March 2017 13:43)

    Heel blij met de sleeve voor mijn iphone 6. Wat ik prettig vind aan deze service t.a.v. andere verkopers is dat zij meteen rekening houden met een case. De sleeve past perfect. Snelle levering en prettige communicatie door Philine. Dank

  • #35

    Giulia (Wednesday, 08 February 2017 21:02)

    Amazing articles, perfec in every aspects! I ordered one custom laptop sleeve for last Christmas, and now another one because they are incredibly nice!! Also the delivery in Switzerland was perfect, without problems and on time!!Well done!

  • #34

    Bernardus (Sunday, 28 August 2016 06:16)

    Mooie custom en customized smartphone sleeves, super klantcontact en snelle levering (naar het buitenland). Een aanrader!

  • #33

    Irene van Hoogdalem (Thursday, 02 June 2016 17:35)

    ' S avonds besteld, volgende dag verzonden en vandaag al in huis! Super snel en leuk verpakt :) Ik ben superzuinig op mijn nieuwe Ipad pro, maar hiermee is hij optimaal, en heel stijlvol, beschermd.. Bedankt!

  • #32

    Jetske Tamboezer (Wednesday, 25 May 2016 14:45)

    I have had the Iphone sleeve for a while now (about 6 months) and I love it! It protects my Iphone very well (I have 2 young sons, so it does get dropped once in a while) and the felt stays very nice, no piling at all. Great product! I have just ordered a made-to-measure sleeve for an external hard drive. Exited to find out how that turns out.
    Regards, Jetske

  • #31

    Margriet (Sunday, 22 May 2016 09:33)

    Heel mooie sleeve ontvangen. Mijn I-phone is nu optimaal beschermd met iets wat is handmade in ons eigen land.

  • #30

    Patrick (Wednesday, 09 March 2016 17:06)

    Top
    Heerlijk zacht en strak en mooi mijn " no handbag" voor mijn foon. Helemaal blij.
    Mooi ingepakt met een lintje!
    Gok er op dat mijn schatje een eigen gaat bestellen. Die vind hem ook erg mooi.

  • #29

    Laptop Tailors (Friday, 11 December 2015 14:59)

    Super service! Ik vroeg om een anonieme enveloppe zodat de inhoud een verrassing zou zijn voor mijn man, en toen regelden ze niet alleen dat maar hadden ze de hoesjes ook nog eens heel mooi als cadeautjes ingepakt. En de hoesjes zelf zijn weer stevig en stijlvol zoals ik al gewend was. Top!

  • #28

    Stefanie (Tuesday, 01 December 2015 18:59)

    Wauw, eindelijk een hoesje voor mijn Fairphone dat perfect past en nog mooi is ook (en zacht, mmm). I was surprised to see how well this nice-looking sleeve fits my Fairphone. And so soft, mmm. Keep up the good work!

  • #27

    Kees (Friday, 09 October 2015 13:46)

    Prachtige hoesjes, erg mooi gemaakt en het beschermt je waardevolle spullen perfect. En lichtgewicht, ook niet onbelangrijk. Ik heb inmiddels mijn complete mobiele werkset er mee ingepakt: MacBook, toetsenbord, trackpad, muis, telefoon. Helemaal goed!

  • #26

    margriet terpstra (Tuesday, 17 March 2015 13:53)

    goed en netjes gemaakt, mijn iphone past er strak in en de ring aan de sleeve past weer perfect aan de keycord in mijn tas. snelle bezorging ook. ik heb een grijze besteld maar wellicht is een kleurtje ook heel erg leuk.

  • #25

    Guillermo Chaminade (Monday, 15 December 2014 19:11)

    Hi!
    I have just received my Fairphone sleeve and i have to say it is just beautiful! Simple but really nice! it is fantastic to have a handmade product, made with wool, to a phone that is just the fairest in the market nowadays. Happy! Well done! i absolutely recommend a sleeve made by Supernana :-)

  • #24

    Erik (Monday, 08 December 2014 10:24)

    Mijn iPhone 5 hoesje ziet er prachtig uit! Makkelijk te bestellen en heel vlot geleverd, ik ben nu al aan het lonken naar een hoes voor mijn laptop en ipad! Bedankt en tot ziens.

  • #23

    Jeroen van Dorp (Monday, 01 December 2014 04:35)

    Mooi gemaakt, snel geleverd en "precies pas"; en dat geldt voor drie hoesjes: een Apple toetsenbordsleeve, een iPad-sleeve met extra vakje en een op maat gemaakte telefoonsleeve. Mooi afgewerkt, stevig, en nog apart ook. Geweldig tevreden.

  • #22

    André (Wednesday, 01 October 2014 18:05)

    Zojuist mijn Iphone 6 Plus hoesje ontvangen en in gebruik genomen, prachtig gemaakt en supersnel geleverd.

    Ik wilde naast een elastiek ook een 'ruim' vakje voor mijn pasjes. Géén probleem voor Philine in een snelle e-mail reactie,. Anderhalf uur na mijn bestelling kreeg ik een bericht dat m'n hoesje onderweg is en nu de volgende dag heb ik het in huis. Onwerkelijke service, snelheid en custom made, daar wordt ik nu vrolijk van!

  • #21

    Matt (Tuesday, 23 September 2014 02:05)

    I ordered a custom iPhone 6 sleeve due to getting a non-Apple case.

    Philine was very friendly and helpful, and it arrived in the UK today, less than a week after ordering.

    This is the second time I've used LaptopTailers, and I'd definitely use them again :-)

  • #20

    Saskia (Thursday, 24 July 2014 08:26)

    After more than two years of intense use my first grey iPhone sleeve was worn out. So it was time for a new one. I'm so happy with the turquoise one I received last week! And I love the pocket for my bank card... it's just perfect :)

  • #19

    Carina Stoop (Wednesday, 14 May 2014 18:13)

    A beautiful custom made sleeve for my Fairphone arrived today. Delivered in time. Thanks.

    Geweldig gemaakt Philine. Dankjewel.

  • #18

    Linda (Thursday, 01 May 2014 22:17)

    Bedankt voor het mooie iphone hoesje! Past perfect. En de kleur is ook mooi ( knal rozze).
    Het extra vakje voor een pasje is ook een uitkomst. Bijpassend keykoord erbij maakt het af. Al met al, ik ben er blij mee.

  • #17

    Laurent (Thursday, 13 February 2014 19:14)

    I've ordered a Fairphone sleeve, and it fits perfectly. Quick service and good quality product!

  • #16

    Erik Boon van Ostade (Wednesday, 04 December 2013 23:10)

    Vandaag een tweede ipad toetsenbord hoes besteld; nergens anders te krijgen naar mijn weten en van een mooie, goed beschermende en prettige kwaliteit. Besteld met gebruikmaking van PayPal en enkele dagen later in huis. Prima kwaliteit, prima service en trouwens ook mooie website; mijn complimenten. Ik maak reclame voor jullie.

  • #15

    Edwin Delsman (Tuesday, 05 November 2013 20:30)

    Just received my custom design iPad Air sleeve with an extra loophole for my stylus. It's beautiful, fits superbly and was delivered in no time. Great customer service! Thanks Laptoptailors!

  • #14

    Marli (Tuesday, 10 September 2013 10:11)

    Gister voor de twee keer een hoesje besteld en door een fout in de site verkeerde bevestiging gekregen. Vanochtend meteen een nieuwe bevestiging en mijn hoesje werd meteen opgestuurd. Super snelle levering en wat een service! Helemaal top!

  • #13

    Rene (Wednesday, 28 August 2013 22:21)

    Een hoesje voor mijn draadloze toetsenbord via Supernana besteld. Snel geleverd, helemaal top. Ga zo door, ik kom nog eens terug hier!

  • #12

    P. Koopman (Friday, 24 May 2013 10:23)

    Na een tip van een vriendin (die een mooie roze heeft) bestelde ik een lime groen hoesje voor mijn iphone. en wat een top hoesje is t! Veeeeel leuker dan die standaard saaie hoesjes. Mooie kleur, hij past perfect, snelle levering en wat een scherpe prijs. dus complimenten voor supernana!

  • #11

    Ellen (Tuesday, 07 May 2013 23:20)

    Blij met mijn prachtige nieuwe hoesje; wil het liefst alle kleuren. In het echt net zo mooi als op de foto en n superservice !

  • #10

    Onno (Thursday, 25 April 2013 16:56)

    Past perfect, beschermd goed, sterk en eenvoudig!

  • #9

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:40)

    2013:
    "Enorm blij met mijn op maat gemaakte hoesje voor mijn Acer S500. Ook de verpakking was heeeeel leuk gedaan. Gewoonweg super!"
    Yasmin (België) 05.02.2013 heeft gekocht a custom made sleeve


    "Ik ben (weer) superblij met mijn hoesjes voor mijn Iphone 5: mooi, netjes afgewerkt, goedkoop en snel verzonden. Fijne service dus!"
    Lonneke (Nederland) 02.02.2013 heeft gekocht Iphone5 case


    "Wat een super gaaf hoesje! Het ziet er erg mooi uit, goed afgewerkt. En een mooie label erbij met customize (ik had een hoesje op maat laten maken). En een super snelle levering!!!! Ben erg tevreden."
    Willeke (Nederland) 23.01.2013 heeft gekocht hoesje voor iphone


    "Wauw, ben heel blij met mijn grijze hoesje, met keycord en fuchsia geldzakje! Misschien een goed idee om na te denken over hoe de phone makkelijker uit het hoesje komt? Bestel ik er gewoon nog 1!"
    Amarza (Nederland) 22.01.2013 heeft gekocht Felt sleeve for iPhone 4S


    "Hoesje voor iphone 5 snel ontvangen! Ziet er goed uit, past goed, kortom tevreden!"
    Marian (Nederland) 09.01.2013 heeft gekocht

  • #8

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:39)

    2012:
    ""Very nice""
    Jana (Nederland) 15.12.2012 heeft gekocht cover for Ipad mini


    "Absolutely brilliant iphone5 case - stylish and different. I have attached a carabiner clip so it hangs from my belt loop; phone always handy and safe whatever I'm doing. Friends have noticed and started asking where I got it from, so happy to recommend. Super pleased, thanks!"
    Caro (London, England) 14.12.2012 heeft gekocht Felt sleeve for iphone5


    "Nice and sturdy, tight fit so the keyboard won't fall out. Speedy delivery. Very satisfied."
    Jeroen van Dorp (Nederland) 11.12.2012 heeft gekocht keyboard sleeve


    "Snelle levering en een super mooie hoes voor mijn macbook pro, Bedankt!"
    Kristel (Nederland) 01.12.2012 heeft gekocht Hoes Macbook Pro 15inch


    "Een fijn hoesje met leuke ringetje eraan voor mijn iphone 5 gekocht. Mooi ingepakt en keurig geleverd, voor een schappelijke prijs. Ik ben er blij mee!"
    jose (Nederland) 28.11.2012 heeft gekocht iphone 5 sleeve


    "Mooie beschermhoes voor iPad en keyboard. Goede en snelle service.... Bedankt"
    Alois (Nederland) 13.11.2012 heeft gekocht iPad hoes en keyboard hoes


    "Ben heel erg blij met mijn hoesje met nek-koord op maat gemaakt voor de Samsung S3.Goeie kwaliteit en supersnelle service, 's ochtend besteld en 's middags lag ie op de mat!! bedankt!"
    Anne (Nederland) 08.11.2012 heeft gekocht telefoonhoesje met nekkoord


    "I wasn't sure if my iPhone 5 would fit as it has a thin hardshell protecting the back & sides. I emailed Laptoptailors about it, and Philine replied promptly despite being on holiday at the time. I gave the measurements in my order, and received my sleeve a few days later. Fits great, looks great. Excellent service!"
    Matt (United Kingdom) 03.11.2012 heeft gekocht Felt sleeve for iPhone 5


    "Dear Supernana, I am really happy with my new grey iPhone 3 sleeve. It fits perfect! Since it was so beautifully wrapped it felt like true gift I gave myself. Thank you for the good service. "
    Saskia (Nederland) 02.11.2012 heeft gekocht grey iPhone 3 sleeve with extra pocket


    "Extremely pleased with my purchase from LaptopTailors. Super speedy delivery and a fab product [iPhone 5 case in red]. Thank you so very much. Will certainly recommend & use you again. "
    Candy Ovenden-Hall (UK) 31.10.2012 heeft gekocht IPhone 5 case


    "Blij blij blij met m'n Iphone5 hoesje! Mooie kleur, goed formaat en prima service en levering!"
    Loes (Nederland) 25.10.2012 heeft gekocht


    "de max gewoon zo een mooi rood hoesje voor tablet een absolute aanrader voor iedereen en service was ook zeer goed in nog geen week tijd was het al geleverd thanks supernana"
    Dedeken An (België) 24.10.2012 heeft gekocht

  • #7

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:39)

    2012:


    "Een supermooi hoesje, echte aanrader! Vele mensen hebben me al gevraagd waar ik dit gehaald heb. Ook een zeer goeie en snelle service. Bedankt!"
    Liesbeth (België) 24.10.2012 heeft gekocht


    "Love my iPhone 5 lime sleeve, can finally find phone in my handbag! After a slight mixup with delivery, Laptop Tailors were quick to ensure I received the sleeve asap which was much appreciated. Deciding what colour to go for next..."
    Eleanor (United Kingdom) 22.10.2012 heeft gekocht


    "Just received a perfect sleeve for my USB Superdrive (for MacBook Air) - quick service and fantastic product (also as there is no standard sleeve out there for the Superdrive). Thanks Laptoptailors!"
    Mariska (The Netherlands) 19.10.2012 heeft gekocht Custom made sleeve


    "roze, en dat is het! Mijn nieuwe iphone hoesje! Wat is hij gaaf, zo mooi! Snel geleverd en ziet er prachtig uit! Mooie kwaliteit vilt.
    denk niet, dat ik het bij 1 hoesje laat ;-)"
    Marloes (Nederland) 12.10.2012 heeft gekocht Iphone 4s sleeve


    "Got the Iphone 5 sleeve in lime; true to colour on image. I wear a (thin)case over my Iphone and wasn't sure if the sleeve would fit with the case, but this is no problem. Thanks for the quick delivery ;)"
    Mandy (Netherlands) 08.10.2012 heeft gekocht Iphone 5 sleeve


    "I ordered a red sleeve for my wireless keyboard from Apple and within 24 hrs. I received, nicely wrapped and it looks fabulous. Gweldige service en heel mooie produkten. Zal nog vaak aan Supernana denken."
    Gilles (The Netherlands) 04.10.2012 heeft gekocht


    "Gorgeous sleeve for my iPhone 5. Fantastic value for money, friendly and really quick service. Ordered on Monday, delivered on Friday. "
    Kaye (England) 28.09.2012 heeft gekocht iPhone 5 sleeve


    "This is the nicest and simplest idea for an iPhone case you can possibly imagine. It is very well made and provides reasonable protection in case of a short drop. The iPhone5 fits snuggly, but is easy to remove. I think it's perfect! By the way, if you're wondering, shipping to the USA was pretty quick and took a little more than one week."
    Patrick (USA) 27.09.2012 heeft gekocht iPhone 5 sleeve


    "I am absolutely delighted with my iPhone 5 sleeve. They are very well made and the packaging was so personal. I am going to order another one in a different colour! Many thanks for a great product so thoughtfully made."
    Joffie (UK) 24.09.2012 heeft gekocht September 2012


    "Wat een goeie service!!
    Ik kreeg per ongeluk het verkeerde kleur hoesje binnen, na contact mocht ik hem houden en kreeg alsnog de juiste kleur binnen snelle tijd geleverd.
    Dankjewel!!!!"
    Danielle (Nederland) 11.09.2012 heeft gekocht IPhone hoesje


    "Wat een mooi, fijn, goed passend, en supersnel afgeleverd hoesje! Ik ga zeker toekomstige hoezen en hoesjes bij jullie bestellen. Bedankt!"
    Dorien (Nederland) 05.09.2012 heeft gekocht


    "Ik heb een hoesje voor mijn apple keyboard besteld. Ik was opzoek naar een leuke hoes i.p.v. de saaie standaard hoezen. Het hoesje werd erg snel geleverd, wat een goede service! Het hoesje past perfect, ik ben er erg blij mee. "
    Anne (Netherlands) 05.09.2012 heeft gekocht keyboard hoesje


    "Wat een superleuk hip en handig hoesje! Mooi afgewerkt, echt kwaliteit. Snelle service en geen verzendkosten, een ecchte aanrader"
    Carlijne (NL) 28.08.2012 heeft gekocht iPhone 4 hoesje


    "Mooie Sleeves (we hebben er meerdere) Sneller dan de wind geleverd en uitstekende communicatie."
    Hans Rietveld (Nederland) 28.08.2012 heeft gekocht


    "Brilliant! Love my new keybordsleeve and the mousesleeve is also useable for my Iphone3 :-)"
    Maaike (Netherlands) 10.08.2012 heeft gekocht Keybordsleeve and Mousesleeve

  • #6

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:37)

    2012:


    "Nee, ik ben niet aangekomen, maar het supermooie, sappig groene, streelzachte, op maat gemaakte en perfect passende hoesje voor mijn smartphone wel!
    Dankjewel, supernana's!!
    "
    Berty Goudriaan (België) 25.04.2012 heeft gekocht


    "We hebben twee keyboard hoesjes besteld. Beide zijn erg snel geleverd, zien er super uit! en passen perfect!!
    Bedankt, we zijn er erg blij mee!!"
    GRIP Milieu (netherlands) 11.04.2012 heeft gekocht keyboard hoes


    "Ik heb twee producten besteld. Een hoes voor mijn wireless apple keyboard en een hoesje voor mijn Iphone 4S. Beide erg snel geleverd en ook het mailcontact verliep erg plezierig. De hoesjes zien er netjes, professioneel uit en zijn het geld waard. Top bedrijf!"
    Remco Holtman (Nederland) 10.04.2012 heeft gekocht


    "Voor de tweede keer roze iPhone 4 hoes gekocht, nu met vakje voor bankpas. Wederom top en dankzij de felle kleur krijg ik altijd veel complimenten op kantoor!"
    Meike Korsten (Nederland) 01.04.2012 heeft gekocht iPhone 4S hoesje


    "Prachtig product, zeer goede communicatie en makkelijk te bestellen. Krijg veel complimenten over iphone hoes en op maat gemaakte hoes voor harde schijf. Dus ook de custom made producten niets dan compliment!!"
    Marielle (Nederland) 22.03.2012 heeft gekocht iphone hoes en custom made product


    "Al lange tijd op zoek naar een Iphone hoesje met geldzakje inclusief halskoord en per toeval ondekt bij een voorbijganger. Supernana was het antwoord, pas perfect en meer dan voldoende keus in kleur. Wannahaves voor iedereen! Snelle levering en prima bezorgd."
    Monique (Nederland) 02.02.2012 heeft gekocht Iphone4 hoesje met geldzakje en halskoord


    "goede communicatie, lekker eenvoudig en makkelijk bestellen. Ik heb het pakje nog niet in huis, maar vertrouw erop dat dat binnen no-time hier is."
    Hans (Nederland) 30.01.2012 heeft gekocht iphone 4s hoesje, licht grijs


    "Voor de derde maal een hoesje besteld bij Laptoptailors. Zo mooi en bijzonder, en weer een hele snelle & vriendelijke service!"
    Eva (Nederland) 25.01.2012 heeft gekocht een hoesje voor mijn iPhone


    "Gisteren besteld, vandaag in huis. Prachtige kwaliteit en super service. Een aanrader!"
    franca (Nederland) 24.01.2012 heeft gekocht iPad sleeve en keyboard sleeve


    "iPad keyboard sleeve en bijpassende iPad sleeve besteld, volgende dag in huis en ernstig mooi. Bedankt!"
    Maarten (Nederland) 17.01.2012 heeft gekocht iPad sleeve en iPad keyboard sleeve


    "Super hoesje, mooi materiaal èn snelle levering (na 1 dag al in huis). Voldoet aan alle verwachtingen. Kan het bedrijf aan iedereen aanraden!"
    Karin (Nederland) 12.01.2012 heeft gekocht Hoesje voor iPhone 4


    "Super snelle service en je ziet dat het met liefde is gemaakt! Echt op service!"
    Kirsten (Nederland) 11.01.2012 heeft gekocht


    "precies de mooie limekleur zoals ie er op het scherm uitzag. En na 2 dagen al binnen; goede service!"
    daphne (nederland) 09.01.2012 heeft gekocht


    "Wat een fijn cadeau voor mezelf was dat: een strak zwart hoesje voor mijn iPad2 met smart cover. Fijn materiaal, mooi gemaakt, met liefde verpakt en binnen twee dagen in huis! Ik ga het doorvertellen! "
    (Nederland) 04.01.2012 heeft gekocht


    "Super dat jullie, voor zover ik weet, als enige een hoes verkopen voor het wireless keyboard van apple. Enorm tevreden!"
    Ramonda (Nederland) 03.01.2012 heeft gekocht Wireless keyboard sleeve


    "Joepie! Daar is mijn hoesje binnen. Super mooi, snelle levering, netjes geïnformeerd en helemaal fijn. Daar word een mens toch blij van!"
    Sara (Nederland) 30.12.2011 heeft gekocht


    "Buitengewoon tevreden over de snelle levering, het hoesje voldoet 100% aan de verwachtingen!"
    Saskia (Nederland) 22.12.2011 heeft gekocht iPhone 4 hoes


    "Mooi hoesje en materiaal, supersnel geleverd (zelfs in de kerstperiode!) en perfect op maat gemaakt voor Galaxy Nexsus telefoon"
    Koen (NL) 22.12.2011 heeft gekocht Sleeve for Samsung Galaxy Nexus

  • #5

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:37)

    2011:

    "Fijne en mooie kwaliteitsproducten verkocht door een onderneming met een hart. Ik had eigenlijk een custom hoes besteld voor mijn apple magic mouse. Hoewel zij deze met liefde voor me wilde maken, kwamen ze zelf met het voorstel voor een Iphone 3G hoesje waar deze ook in past en niet uitglijdt. Fijn dat ze met je meedenken! Aanrader!!"
    Lourain (Nederland) 21.12.2011 heeft gekocht Iphone 4S hoesje en Iphone 3G (voor apple magic mouse)


    "Een warm product, met liefde gemaakt tot in de details, daar wordt een mens gelukkig van!"
    Bert (Belgium) 12.12.2011 heeft gekocht iPod sleeve


    "Mooie strakke hoes voor mijn nieuwe Blackberry.Ik ben zo tevreden dat ik binnenkort al mijn gadgets door Laptoptailors laat verpakken. Ook een compliment voor de website, die ziet er zo heerlijk speels uit."
    Pierke (Nederland) 07.12.2011 heeft gekocht Op maat gemaakte Blackberry hoes


    "Snelle levering en een nette behandeling! Fijn hoesje in een mooi knalkleurtje! Een dikke dank je wel! "
    Kyki Janssen (Netherlands) 05.12.2011 heeft gekocht sleeve iPhone 4


    "Wat een heerlijk hoesje voor het Apple Toetsenbord! Het past perfect, eindelijk kan ik mijn toetsenbord veilig meenemen. En hij ziet er geweldig uit. Bedankt, ook voor de snelle levering!"
    Anoniem (Nederland) 01.12.2011 heeft gekocht Keyboard hoes


    "Onderweg gebruik ik veelal mijn iPad. Typen op het touchscreen 'voelt' echter niet lekker. Vandaar dat ik 't wireless keyboard van Apple meeneem. En laat Laptoptailors (voor zover ik weet als enige) daar nu een prachtige hoes voor in hun assortiment hebben. Prachtig product, razendsnel geleverd! Aanrader!!!"
    Anoniem (Nederland) 31.10.2011 heeft gekocht sleeve voor Apple wireless keyboard


    "Top, wat 'n mooi hoesje voor m'n Apple keyboard kreeg ik vandaag met de post! Kon zoiets nergens vinden maar gelukkig maken jullie ze. En ook nog heel mooi afgewerkt. Eindelijk hoef ik niet meer met de origele witte Apple-doos te slepen ;-) Succes met jullie bedrijfje, gaat vast lukken."
    Anoniem (Nederland) 28.10.2011 heeft gekocht Keyboard sleeve


    "Ben super blij met m'n hoesje voor de Iphone 4!! Past perfect en beschermd goed door het dikke vilt. Ziet er ook erg chique uit. Goede service; na ontvangst betaling ontving ik een bevestiging per email en de volgende dag lag het pakketje al op de deurmat. Heel erg bedankt! Ik zal jullie bij iedereen aanraden!!"
    Anoniem (Nederland) 24.10.2011 heeft gekocht sleeve Iphone 4 black/grey


    "Vandaag mijn Ipad hoes binnen! Gaaf, hij ziet er super uit. Nu nog een hoes voor mijn draadloze toetsenbrd bestellen, net als de meneer hierboven en het setje is compleet! Ik had namelijk al een hoes voor mijn iphone 4"
    Anoniem (Nederland) 18.10.2011 heeft gekocht Ipad1 sleeve voor Ipad2 met smart cover


    "Erg blij met de donkergrijze hoes voor mijn macbook-air!!!
    Beide opties (extra vakje + flap met elastiek) genomen en erg tevreden. Bedankt!

    "
    Elisa (Nederland) 07.10.2011 heeft gekocht Hoes voor macbook-air


    "Moeilijk om te kiezen uit al die fijne kleuren. Dank voor de goede service, mijn Iphone is blij en ik ook..."
    ingeborg (nederland) 29.09.2011 heeft gekocht iPhone G4 sleeve mixed grey


    "Zeer mooi hoesje voor de ipod classic. Past perfect, mooi afgewerkt, en leuk verpakt, een aanrader!"
    Fee (Nederland) 31.08.2011 heeft gekocht Hoes ipod classic grijs


    "Very nice. Fits well, feels great. The loop is very convenient. Couldn't find anything like it in the US. It arrived quickly. Thanks!"
    Bill Harrelson (USA) 25.07.2011 heeft gekocht Dark grey felt sleeve for iPad2


    "Met liefde en zorg gemaakt, verpakt en verzonden, dat zie je!"
    Christel (Nederland) 13.07.2011 heeft gekocht Custom made laptopsleeve


    "Helemaal in mijn nopjes met mijn knalroze hoesje voor telefoon. Die raak ik niet meer kwijt. Mooi afgewerkt en snel geleverd. "
    M. Rengers (Nederland) 06.07.2011 heeft gekocht roze custommade hoesje voor HTC Wildfire


    "Prachtig!"
    Maaike (Nederland) 05.07.2011 heeft gekocht hoesje voor mijn telefoon

  • #4

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:36)

    2011:

    "Snelle aflevering en mooi vilt! En dan ook nog met een goed verhaal....
    Ik geef het graag door aan vrienden die op zoek zijn naar een mooie hoes! Bedankt!"
    Linda (Netherlands) 25.06.2011 heeft gekocht I-pad2 hoes grijs


    "super snel geleverd en top kwaliteit. Voor een geweldige prijs. Sleeve voor Ipad past prima. Dank je wel!"
    Ramona (Nederland) 21.06.2011 heeft gekocht


    "Eergisteren besteld en vandaag al binnen na een keurige en vriendelijke bevestiging van mijn bestelling. Wat een ontzettend gave, stylish, EKO en stoere sleeve voor mijn iPod (geweldige kleur trouwens dat mixed grey...). Super produkt meiden! Dankjewel!"
    Rick (Nederland) 31.05.2011 heeft gekocht iPod classic


    "supersnel geleverd en cool ingepakt! aanrader als moederdag kado!"
    wouter (netherlands) 04.05.2011 heeft gekocht i-phone melange hoesje


    "Snelle aflevering! Hoesje zit als gegoten! Bedankt!"
    Stephanie (Netherlands) 27.04.2011 heeft gekocht grey sleeve iPhone 4


    "Een sleeve voor de Iphone is echt een cadeutje ontvangen. Mooi ingepakt en geweldig strak design. Dank je wel Philine ik raad de sleeves echt iedereen aan. "
    Ramona (Nederland) 23.04.2011 heeft gekocht laptoptailors.com


    "Sommige kadootjes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar minstens zo leuk om te geven. Mijzelf daarom zo'n perfect passend telefoonhoesje gegeven :) "
    Marjolein (Nederland) 18.04.2011 heeft gekocht i-phone sleeve


    "Snel een op maat gemaakte sleeve voor mijn nieuwe smartphone - degelijk en stevig, mooi strak design; veel beter dan zo'n saai leren standaardhoesje. Aanrader!"
    Mariska (Netherlands) 14.04.2011 heeft gekocht Custom-made sleeve for HTC Desire Z


    "Supersnel en leuk ingepakt! Een absolute aanrader als een een betrouwbare webshop zoekt voor je sleeves.."
    Lianne Balduk (Nederland) 05.04.2011 heeft gekocht iphone sleeve


    "Bij zo een mooi product als een iPad2 hoort natuurlijk ook een mooie hoes. Mijn vilten sleeve ziet er super uit en past perfect!
    Verder ook super service en het ook mooi verpakt, voelt echt als iets wat met veel aandacht gemaakt en verzonden is."
    Kim (NL) 30.03.2011 heeft gekocht iPad 2 sleeve


    "Spoed klus Zeer mooie iPad inclusief iPhone 4 hoesje gemaakt geheel naar eigen ontwerp en top uitgevoerd."
    Elisabeth (NL) 08.03.2011 heeft gekocht iPad hoes met iPhone pocket


    "Precies wat ik zocht. Mooier en goedkoper dan wat ik tot nu toe tegenkwam! En supersnel geleverd. Complimenten!"
    Judith (NL) 07.03.2011 heeft gekocht HTC Hero hoesje op maat


    "Snelle service, heb donderdagmiddag mijn custom made blauwe hoesje besteld voor mijn HTC en had hem vrijdag al binnen. Mooi product, goede service en niet duur! "
    Esmee (Nederland) 05.03.2011 heeft gekocht Hoesje voor mijn HTC desire


    "Geweldige hoes voor mijn laptop! Mooie groene kleur, valt op. Een goede ondergrond om mijn laptop op mijn knieen te leggen. En hoef hem er niet uit te halen bij de security check op het vliegveld."
    Rein (Nederland) 16.02.2011 heeft gekocht Laptopsleeve, custom made


    "Hoesje voor mijn Iphone: Super product en super snelle service!!"
    Sanne (NL) 15.02.2011 heeft gekocht sleeve (hoesje) iphone


    "Kreeg de sleeve van mijn lief cadeau en verloor hem 2 dagen later (sleeve, niet mijn lief) bij een overhaast vertrek uit de metro. Meteen een nieuwe besteld want hij beviel erg goed (sleeve EN lief). Nu ook een koord erbij besteld. Leek me slim. Snelle levering, mooi product. "
    Nanou (Nederland) 11.02.2011 heeft gekocht Sleeve voor iPhone3G + koord


    "Mooie sleeve! Hét bewijs dat hip + eko ook heel betaalbaar en stoer kan zijn. Sleeve past ook om oudere modellen (ik heb een 1e generatie iPhone!) - dat vind je in de Apple Store niet. Hele snelle levering. Vijf sterren. "
    Marc (Nederland) 27.01.2011 heeft gekocht iPhone sleeve


    "Degelijk product"
    christophe (België) 21.01.2011 heeft gekocht voor iPod

  • #3

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:34)

    2010

    "Wat een fijn en prachtig mapje voor mijn iPhone! Heb een donkergrijs hoesje besteld met een koord. Mooi materiaal, stevig en goed afgewerkt. Kreeg het heel snel na mijn bestelling. Precies wat ik zocht. Het werkt zoals ik gehoopt had. Geen lange zoektocht meer in mijn tas maar gewoon een greep en je kunt je telefoon beantwoorden. Wil het iedereen aanraden! "
    Nynke (Nederland) 16.11.2010 heeft gekocht donkergrijs hoesje met koord voor iPhone


    "Heb zojuist mijn sleeve ontvangen - en ik ben er super blij mee! Echt mooie kwaliteit! Mijn collega's hier heb ik jullie link al doorgestuurd - en ik zal het ook nog op mijn hyves en facebook pagina vermelden! En ja, ik zal er zelf zeker ook nog een bestellen - in een ander kleurtje!"
    Josina (NL) 02.09.2010 heeft gekocht hoesje met halskoord voor iPhone 3G


    "Superenthousiast‎‎
    Een vriendin zag ik al enige tijd met een mooi, strak hoesje om haar ook al mooie iPhone en na enige aarzeling gaf ze mij de naam (zoiets moois wilde ze natuurlijk voor zichzelf/exclusief houden) van de maker ervan; laptoptailors. Ook om mijn HTC Hero staat het fantastisch en de service is uniek. Vandaag besteld, morgen in huis en van een prachtige kwaliteit. Had ik het maar bedacht ..."
    Astrid (Nederland) 22.08.2010 heeft gekocht hoesje op maat voor HTC Hero


    "Simpel strak en anders
    Beste Supernana, ik wil je bedanken voor de mooie laptoptailor die je gemaakt hebt voor mijn iPad. Uniek product gemaakt van vilt en nog een speciaal vakje voor de iPhone ook. Dat ziet er wel even anders uit dan de geijkte hoesjes. Duurzaam ondernemen en onderscheidende producten maken en levering binnen 3 dagen. Heel veel succes en ik zal het iedereen aanbevelen!"
    Jeroen (Nederland) 12.08.2010 heeft gekocht grijze case voor iPad met iPhone vakje


    "Hello there,
    I just got your iPad yellow case! It's the yellowest on Earth, I simply love it, and I love your marketing and work. This mail has little sense other than say thanks! Greetings from Italy, Lorenzo"
    Lorenzo (Italy) 08.06.2010 heeft gekocht yellow iPad case


    "Heb voor mijn reislustige broer een hoesje voor zijn iPhone gekocht. Een mooi kado om te geven en om te krijgen! Allemaal leuke kleuren,maar voor hem toch maar een gemeleerde grijze gekocht."
    Annelies (Belgie) 20.04.2010 heeft gekocht gemeleerd grijs hoesje voor iPhone


    ""Soms kom je een product tegen dat gewoon helemaal klopt. De hoesjes van Laptoptailors vallen wat mij betreft in die categorie! Ik maak dan ook graag een beetje reclame. Supernana maakt onder die naam vilten hoesjes voor je telefoon, laptop etc. Ik heb er inmiddels vier! De hoesjes zelf zijn tegelijkertijd simpel, functioneel en heel mooi en de service van Laptoptailors is absoluut top. Ze maken alles precies op maat zoals je het wilt, en binnen 3 dagen heb je je hoesje in huis. Zegt het voort!"
    Eva (Nederland) 17.02.2010 heeft gekocht iPhone hoesjes


    "Just would like to let you know the sleeve has arrived yesterday. Very nice sleeve, love the color! Thanks."
    Dawn (Hong Komg) 17.01.2010 heeft gekocht lime green sleeve for Kindle 3G


    "Ik ben erg tevreden & blij met de producten en de service. Geprobeerd een recensie achter te laten op Google maar daar moet ik een account voor hebben en die heb ik niet... Is het een idee om op jullie eigen site reacties te kunnen schrijven? Succes in ieder geval!"
    Gabie (Nederland) 26.10.2009 heeft gekocht roze sleeve voor iPad en iPhone 3G hoesje in fuchsia

  • #2

    Philine (Monday, 04 March 2013 16:32)

    2009:

    "Supernana voor Superdingen!
    Omdat ik zo blij ben met mijn Supernana MOO card-houder (www.moo.com), heb ik een iPhone sleeve en een accessories-tasje besteld. Het ziet er fantastisch uit qua materiaal en afwerking, de service is perfect en last but not least: Supernana heeft een duidelijke visie over duurzaamheid en diversiteit. Supernana levert dus echt Superdingen!"
    (NL) 26.10.2009 heeft gekocht iPhone sleeve en accessoire tasje


    "Zeer snelle en vriendelijke reactie op de bestelling, goede terugkoppeling op moment van verzenden, zeer snelle verzending (van een maatwerkproduct!), uitstekende kwaliteit.
    "
    Maaike (Nederland) 12.03.2009 heeft gekocht twee laptophoezen op maat

  • #1

    Philine van der Vegte (Monday, 04 March 2013 16:30)

    2008:
    "Uitstekende webwinkel.
    Ik had een afwijkende maat hoesje besteld, en kreeg binnen een dag te horen dat de bestelling was opgestuurd. Voor een op bestelling gemaakt product vind ik dat erg snel. Helaas was de maat van het hoesje niet goed toen ik hem ontving, dus een mail gestuurd. Dezelfde dag nog reactie, ze hadden een tikfoutje gemaakt. Maar prima opgelost, ik mocht dit hoesje houden, en ik kreeg een nieuwe opgestuurd. Ook deze was weer snel in huis. Je leert een leverancier vaak pas goed kennen als er iets mis gaat, en in dit geval is de manier waarop het opgelost is voortreffelijk. Volgende keer bestel ik hier zeker weer."
    Pim (Nederland) 09.11.2008 heeft gekocht hoesje op maat

..."Onwerkelijke service, snelheid en custom made, daar wordt ik nu vrolijk van! " "The sleeve is attractive and well-made, and fits my Fairphone perfectly! Good service and prompt delivery too. Thank you! "...

read more reviews

 

Supernana LaptopTailors

Hoogedijk 40

1145PP Katwoude

The Netherlands

philine@laptoptailors.com