Open atelier in de zomermaanden

Vanaf vrijdag 26 juli t/m vrijdag 27 september is iedere vrijdag ons atelier open voor bezoekers. Je kunt dan alle viltproducten bij elkaar zien die we hebben, plus nog wat spulletjes die we niet (meer) via de website verkopen. Helemaal leuk: laat ter plekke een hoesje op maat maken voor je telefoon!

Het atelier is open van 10 tot 17 uur. Je kunt pinnen en parkeren.

 

Supernana LaptopTailors

Hoogedijk 40

1145PP Katwoude

I AM ON HOLIDAY UNTIL MAY 1ST. ORDERS WILL BE SHIPPED AFTER THAT DATE.

..."Onwerkelijke service, snelheid en custom made, daar wordt ik nu vrolijk van! " "The sleeve is attractive and well-made, and fits my Fairphone perfectly! Good service and prompt delivery too. Thank you! "...

read more reviews

 

Supernana LaptopTailors

Hoogedijk 40

1145PP Katwoude

The Netherlands

philine@laptoptailors.com